Rails Girls Zrenjanin #1 18. i 19. novembar, 2017.

Šta je Rails Girls Zrenjanin?

Rails Girls je globalna inicijativa volonterskog karaktera čiji je cilj da približi IT svet devojkama i ženama. Ideju je pokrenula Linda Liukas u Finskoj pre 7 godina, želeći da ohrabri devojke da zakorače u magični svet Ruby-ja.

Tokom jednog vikenda upoznajemo se sa osnovama web programiranja dok pravimo jednu web aplikaciju. Starosna granica za učešće ne postoji. Takođe, prethodno predznanje programiranja nije neophodno.

Potrebno je poneti:

  • laptop
  • razumevanje Engleskog jezika
  • interesovanje
  • želja da odvojite nekoliko sati vašeg slobodnog vremena

Kada i gde će se radionica održati?

Ovih dana Rails Girls radionice se održavaju širom sveta, pa i u našem gradu. Kako je broj učesnica ograničen, tudićemo se da odaberemo najmotivisanije među vama. Rok za prijave je prošao, i sada planiramo sledeće druženje :) Pratite nas!

OK. A šta posle radionice?

Jedan od naših ciljeva je da pomognemo učesnicama u daljem samostalnom učenju. Tokom ovog vikenda razmenićemo ideje i pokušati da oformimo plan. Svaki predlog je i više nego dobrodošao. 💪

Šta ako želim da pomognem?

Pridružite se našem timu kao mentor, ili pomozite održavanje naše radionice putem sponzorstva na railsgirls.zrenjanin@gmail.com.🔊 Realizacija Rails Girls Zrenjanin radionica ne bi bila moguća bez prijatelja projekta❣️


Generalni sponzor i domaćin radionice

Consulteer

Naši sponzori koji su pripremili nešto za učesnice 🎁 🎁 🎁 🤐

Diginet

Naši sponzori i prijatelji svake linije vašeg koda

Github

Rails Girls Zrenjanin pakovanje pripremili

stickermule